Meral AKŞENER TBMM Grup Konuşması: “İYİ Parti olarak Allah’ın izni Milletimiz’in takdiriyle iktidar’a geldiğimizde ilk iş olarak; köy okullarını yeniden tamir edeceğiz, yeni köy okulları açacağız, en az 50.000 Öğretmen ataması yapacağız!”

Ekonomi

Meral AKŞENER TBMM Grup Konuşması: “İYİ Parti olarak Allah’ın izni Milletimiz’in takdiriyle iktidar’a geldiğimizde ilk iş olarak; köy okullarını yeniden tamir edeceğiz, yeni köy okulları açacağız, en az 50.000 Öğretmen ataması yapacağız!”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener:

“TBMM grup toplantımızda; Birleştireceğine nefret saçan, milletin namusunu koruyacağına namusa dil uzatan, Yandaşa, saraya, koltuğa bağımlı kalan; Sözünden dönen, yeminini bozan, emanete sahip çıkamayan Cumhurbaşkanı’na dair görüşlerimizi paylaştık!”

“Bu aziz millete, “çürük ve sürtük” dendi. Bu hakareti; Denize dökülüşünü unutamayan bir Yunanlı etmedi. Bu hakareti; Travmalarını atlatamayan bir Fransız da etmedi. Bu hakareti; Bu ülkenin Cumhurbaşkanı etti, Cumhurbaşkanı! Yazıklar olsun!”

“Adı, Yap-İşlet-Devret, Özü, “Yak-Yağmala-Yok et” projeleriniz, yanınıza kalır diye düşünüyorsanız; Çok yanılıyorsunuz!”

“Sözünden dönenden, Yeminini bozandan, Emanete hıyanet edenden, Cumhurbaşkanı hiç olmaz!”

“Sandıkta Yüce Türk Milleti’ne hesap vermenize çok #AzKaldı!”

“Doğayı korumak, kollamak ve gözetmek aslında vatanı savunmaktır. Suyun kirlenmesine, ağacın kesilmesine, toprağın yok edilmesine karşı çıkmak bugününü, yarınını ve geleceğini korumaktır.”

“Denize döküldüğünü unutamayan ‘Yunan’ bile bu millete ‘Sürtük’ demedi ama sen dedin Erdoğan.”

“Milletin namusunu koruyacağına, namusuna dil uzatandan Cumhurbaşkanı olmaz.”

“Sayın Erdoğan, sen bu ülkenin cumhurbaşkanı seçildiğinde bir yemin ettin. Bu yemini namusun ve şerefin üzerine ettin. Hani senin nerede yeminin? Hani nerede milletin huzuru ve refahı?”

“Gezi; başlangıcından, bizzat senin elinle rayından çıkarttığın kadar geçen süreçte, sağcısından solcusuna, muhafazakarından sekülerine, yaşlısından gencine herkesin istibdat rejimine karşı sergilediği bir ruh, bir duruş, bir direniştir.”

“Yeni yapacağımız köy okullarıyla, atanamayan 50 bin öğretmenimizin atamalarını yapacağız.”

“Cumhuriyet eğitim seferberliğini köy okullarıyla başlattı.”

“Köy okulları kapatılınca; Millî bayramlarımız artık köylerimizde kutlanamıyor, artık İstiklal Marşımız ve Andımız her pazartesi köylerimizde okunmuyor.”

“Onlar millete hakaret ede ede giderken Biz milletimizle elele iktidara gidiyoruz”

“Edebi de, ahlakı da, saygıyı da, sana sandıkta gösterecek! Sen, “milletin dili” diye, edepsizliği haklı çıkarmaya çalışadur, hakaret ettiğin bu aziz millet, sana en okkalı tokadını sandıkta gösterecek!”

“Millete inat, patrona itaat anlayışınızla, devrinizin daim olacağını sanıyorsanız; Adı, ‘Yap-İşlet-Devret’, Özü, ‘Yak-Yağmala-Yok et’ projeleriniz, yanınıza kalır diye düşünüyorsanız; Çok yanılıyorsunuz!”

“Zulüm ile abad olanın sonu berbad olur…”

“Devlet unutur gibi gözükse de Devlet asla unutmaz. Bunu sakın unutma bay kriz!”

“Ya görevinizi hakkıyla yapın ya da millete karşı sorumluluğunuzun farkındalığıyla, o görevlerden, devlet insanı vakarıyla, şerefinizle ayrılın!”

“Milletimiz yoksullukla boğuşurken, 5 maaşlı, 10 maaşlı, saray danışmanlarının keyifleri, her zamanki gibi yerinde.”

“Sandık gelecek, milletimizin çelikten iradesi Türkiye’nin düşürüldüğü durumun faturasını gerçek sorumlusuna kesecek. Hiç kimse merak etmesin. Türk Devleti de, Türk Milleti de çaresiz değildir.”

“Aziz Türk milleti senin gerçek yüzünü gördü sayın Erdoğan. Geri sayım başladı artık bunun geri dönüşü yok.”

“Bay Kriz ve olağanüstü ekonomi yönetimi sayesinde; artık her yeni güne, yeni bir zam haberiyle uyanıyoruz. Sabah ekmeğe zam, Öğlen elektriğe zam, Akşam doğal gaza zam. Gece yarısı benzine, mazota zam. Artık zamla yatıyor, zamla kalkıyoruz…”

“Sayıştay’a her zamanki yakışıksız tarzıyla ayar verdi. ‘Açık aramayın’ dedi. Yani işinizi yapmayın dedi. Hayırdır Bay kriz neden bu kadar korktun? Sayıştay’ın raporları zaten yolsuzluk ansiklopedisi gibi.”

“Vatan toprağını kupon arazi olarak görenden, sözünden dönenden, Cumhurbaşkanı olmaz! Aziz Türk milleti senin gerçek yüzünü gördü Erdoğan! Milletin iradesi seni sandığa gömecek çok az kaldı!”

“Kaybedeceği hiçbirşeyi olmayanlar cesurdur.”

“Hırsla birşeyi istemeyenler cesurdur.”

“Manyakcasına zengin olmak istemenler de cesurdur.”

“Gizleyeceği birşeyi olmayanlar açıktır nettir.”

“Utanacağı birşeyi olmayanlar dürüsttür, şeffaftır.”


Haberi Paylaş: https://www.ktrhaber.com/?p=4088

Ekonomi, Foto Galeri, Genel, Gündem, Siyaset, Türkiye