Buğra Kavuncu: “İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’mızın İstanbul’daki saha çalışmalarında, Cumhurbaşkanlığı Adaylığı konusunda en çok duyduğumuz isim Mansur Yavaş!”

Genel

Buğra Kavuncu: “İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’mızın İstanbul’daki saha çalışmalarında, Cumhurbaşkanlığı Adaylığı konusunda en çok duyduğumuz isim Mansur Yavaş!”

@iyiparti_34 İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu @SBugraKavuncu

Habertürk TV de Olaylar ve Görüşler Programı‘nda Serap Belet, Kürşad Oğuz, Deniz Zeyrek ve Nagehan Alçı’nın sorularını yanıtladı.

“Biz istiyoruz ki, iktidara geldiğimizde bütçenin denetiminin başında muhalefetten biri olsun. Çünkü kendimize sonuna kadar güveniyoruz. Şeffaflıktan uzak geçen bu 20 yılın ardından, milletimizin gönlü rahat edecek şekilde bir ülke yönetimi hedefliyoruz.”

“Kemal bey Hiçbir zaman aday olacağım demedi. Bu algıya müsaade ediyor bu da çok normal. Bu iddiayı muhafaza ediyor. Bizim sahada en çok duyduğumuz isim Mansur Başkan. Mansur Yavaş ile ilgili bir ağırlık var.”

“Sığınmacı sorunu konuşulurken, öncelikle sorunun kaynağının tespiti yapılmalıdır. Sığınmacı sorunun ana nedeni; Ak Parti iktidarı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır!”

“Sahada şubat ayından beri en çok duyduğumuz isim Mansur Başkan. Mansur Yavaş ile ilgili bir ağırlık var.”

“2019 yılında Suriyeliler konusunda en kapsamlı çalıştayı yapan ilk partiyiz. Aytun Çıray, o zaman Milli Güvenlikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcımızdı. Ümit Özdağ da 21. Yüzyıl Enstitüsü vasıtasıyla katkı da vermişti.”

“Mart-Nisan aylarında Bekir Ağırdır’dan İstanbul’da bir anket yapmasını istedik, KONDA olarak. Oy oranımız %17 çıktı. Partimize AKP’den geçen sayısı her geçen gün artıyor.”

“Esenyurt’taki karavanamıza saldıranlardan 3’ü yakalandı. Bu üç kişi de MHP Esenyurt İlçe Başkanlığı’nın yöneticileri veya mensupları.”


Haberi Paylaş: https://www.ktrhaber.com/?p=4237

Genel, Gündem, Siyaset, Türkiye