Başkan Kenan Aygün: “GELECEK Partisi Genel Başkan Yardımcısı Habibe Çifcioğlu ile Çatalca İlçesi muhtarlarımızı, çiftçi ve orman köylüsü komşularımızı ziyaret ettik!”

Ekonomi

Başkan Kenan Aygün: “GELECEK Partisi Genel Başkan Yardımcısı Habibe Çifcioğlu ile Çatalca İlçesi muhtarlarımızı, çiftçi ve orman köylüsü komşularımızı ziyaret ettik!”

“Gelecek Partisi Çatalca İlçe Başkanlığı olarak; Çiflikköy, Başakköy, Dağyenice muhtarlarımızı, çiftçi ve orman köylüsü komşularımızı ziyaret ettik.

Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Habibe Çifcioğlu riyasetinde, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ilettik.

Habibe Başkanıma, İl ve ilçe başkan yardımcılarımıza ayrı ayrı teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

Çatalca köylerinde şehirli gibi yaşamak bir ayrıcalıktır. Köylü ve çiftçi komşularımız ‘Orman kanunları bizleri korumuyor, mağduruz’ diyorlar. Köy hayatı tarıma bağlı orman süt ve et besiciliğine bağlı köylü kardeşlerimizin dertleri bizlerinde kederi olmuştur. Muhtarlarımız da bu konuda mağdur olduklarını iletiyorlar. Çünkü mera sıkıntısı olduğu için bütün faaliyetlerini paketlenmiş yem ot saman ürünleriyle gidermeye çalıyorlar mera alanları sıkıntılı olduğundan sorunlar karşısında mağdur olduklarını dinliyoruz ve görüyoruz.

Orman kanunlarında yapılan değişiklikle kömür imalatı yapanlar mağdur ediliyor. Köy dışından gelen yabancılar bizlerin kazançlarına ve haklarımıza ortak oluyor, orman odun kesiminde eskiye dönük düz kesimi yasaklayan ve seyretmeli kesimde orman köylüsü komşularımız bu durumdan çok mağdur olduğunu söylüyor. Ormanda seyretmeli kesimlerinin ormana hiç faydası olmadığı gibi bizlerinde ormandan olan mantar ticareti ve düz kesimde ortaya çıkan mera otlak arazilerimiz ve gelir kaynaklarımızın yok edildiğini söylüyorlar. Çatalca ve köylülerimizin mağduriyeti yetkili Tarım ve Orman Bakanlığı’na duyurulur.”

#KenanAygün kimdir?

1965 tarihinde Giresun ili Bulancak ilçesinde doğdu.

20 Yaşından beri İstanbul’da yaşıyor.

Evli ve 4 çocuk babası.

Halkla İlişkiler eğitimi aldı.

Pazarlama, gıda toptan ve perakende alanlarında ticaretle iştigal etti.

İnşaat sektörde faaliyetlerde bulundu.

Siyasi partilerde Bakırköy İlçe Başkanlığı yönetiminde görevler yaptı.

Sivil toplum kuruluşlarında, il ve ilçe derneklerinde çeşitli görevlerde yer aldı.

GELECEK Partisi Çatalca İlçe Başkanı.

Sosyal Medya:

https://www.facebook.com/kenan.abi.9693

https://www.instagram.com/kenannkaptan/


Haberi Paylaş: https://www.ktrhaber.com/?p=4394

Ekonomi, Genel, Siyaset, Video Galeri