Meral Akşener: “Ata’mızın mirası tüm değerlerimizi aynı onun gibi koruyacağımıza, Gençlere gurur duyacağı bir ülke bırakacağımıza, Milletimizin birliğini ve beraberliğini sağlayacağımıza söz veriyorum!”

Dünya

Meral Akşener: “Ata’mızın mirası tüm değerlerimizi aynı onun gibi koruyacağımıza, Gençlere gurur duyacağı bir ülke bırakacağımıza, Milletimizin birliğini ve beraberliğini sağlayacağımıza söz veriyorum!”

#MeralAkşener @meral_aksener @iyiparti Genel Başkanı:

“Tarih milletlerin hayat hikayesidir!”

“26 Ağustos 1071 de Alparslan, Anadolu’yu Türk ve Müslüman adaletiyle tanıştırdı!”

“1453 Fatih Sultan Mehmet dedi ki aynı senin gibi; Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u alırım.”

“Çanakkale… Osmanlı yıkılmak üzere, toprak kaybı had safhada. Atatürk askerlerine sesleniyor ‘Size ölmeyi emrediyorum’..”

“Sakrya… Attürk diyor ki Hattı müdafa yoktur sathı müdafa vardır’

“30 Ağustos; istiklalin başarıldığı bir zafer, bir savaş… İstiklal ve istikbal zaferidir. Çünkü, Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı gündür.”

“Cumhuriyet birliktir, beraberliktir, liyakattir, kayırmanın olmadığı, sınıflar arası geçirgenliğin en çok olduğu yönetim şeklidir… ve Cumhuriyetin temelinin atıldığı gün 30 Ağustos…”

Cumhuriyetten, onun değerlerinden ayrıldığında, uzaklaşıldığında, liyakat ortadan kalkar, kutuplaşma artar, tek adam rejimi doğar!

“Gençler! Cumhuriyete, hep birlikte sahip çıkacağız!”

“Bu ülkeyi tam ve kamil bir demokrasiyle yönetilir hale getirinceye kadar, refah düzeyinin herkese yaygınlaştırıldığı bir ülkenin yeni baştan inşa edildiği bir gün olmasını diliyorum.”

“Ata’mızın mirası olan tüm değerlerimizi onun gibi koruyacağımıza, Gençlere gurur duyacağı bir ülke bırakacağımıza, Milletimizin birliğini ve beraberliğini sağlayacağımıza söz veriyorum.”

#30Ağustos, Büyük Türk Milleti’nin 7 düvele dur dediği tarihtir. #Dumlupınar‘da; “Zafer, zafer benimdir diyebilenindir…” diyen #GaziMustafaKemalAtatürk ve istiklâl kahramanlarımızı saygı ve rahmet ile anıyoruz. #AtamızdanMiras Zafer Bayramımız kutlu olsun.


Haberi Paylaş: https://www.ktrhaber.com/?p=3050

Dünya, Genel, Gündem, Siyaset, Türkiye, Video Galeri