Mustafa Sarıgül: “Önce Muhalefet’in 1. partisi; sonra Ülkemiz’in 1. partisi olacağız! Türkiye’nin gündeminde biz olacağız!”

Genel

Mustafa Sarıgül: “Önce Muhalefet’in 1. partisi; sonra Ülkemiz’in 1. partisi olacağız! Türkiye’nin gündeminde biz olacağız!”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, #Antalya İktidara Hazırlık Merkezi açılışında konuştu.

@tdp_turkiye #TürkiyeDeğişimPartisi Genel Başkanı

#MustafaSarıgül @M_Sarigul:

“Bugün sizlerin izniyle, sevgisiyle, desteğiyle Türkiye Değişim Partisi’nin iktidara hazırlık merkezini açıyoruz. Biliyor ve inanıyorum ki bu merkez önümüzdeki ilk seçimde sadece Antalya’nın değil Türkiye’nin iktidar merkezi olacaktır…

“Türkiye Değişim Parti’mizin önceliği insandır, partimizin özü; vicdandır, fazilettir adalettir. TDP yoksulların, yok sayılanların, çaresizlerin, kimsesizlerin kimsesi olmak için var. TDP; salon siyasetine, elitlerin tepeden bakışına, güçlülerin hegemonyasına son vermek için var. TDP; gerçeklerden habersiz, halktan kopmuş, çözüm üretemeyen, barış yerine kavga üreten siyaset anlayışına nokta koymak için var. Bizler; tek vücutta atan milyonlarca kalbiz… Bizler; herkesin acısını, derdini, çilesini kendisine dert edinmiş milyonlarca yüreğiz. Evet… değişim yürek ister
o yürek de bizde var!”

“Antalya, EXPO fuar alanı, 2016 yılında 1121 dönüm üzerine kuruldu, yaklaşık 2 milyar TL harcanan alan 2016 yılından beri sahipsiz, atıl durumda yüzlerce çeşit bitki bakımsızlıktan kurudu. Yapılan yatırımlar betona döndü bu alan hızlıca yeni projelerle gerekirse özel-kamu yatırımlarıyla Antalya turizmine/ekonomisine kazandırılmalıdır. Kongre salonlarıyla kongre turizmine açılmalıdır, eğlence ve oyun alanlarıyla gençlere açılmalıdır, açık hava konserlerinin merkezi olmalıdır, kültür ve sanat faaliyetlerinin merkezi olmalıdır.

Antalya’nın en önemli gelir kaynağı kıyılarıdır. TDP iktidarında; deniz kirliliği yaratacak hiçbir duruma müsaade edilmeyecektir, denetimler üst seviyede gerçekleştirilecektir.

• Türkiye’nin en çok otel sayısına sahip
• konaklama tesisi sayısı 889
• 5 yıldızlı otel sayısı 407
• yatak sayısı 500 bin 583
• sahil kıyısı uzunluğu düz hat olarak 500 km.
• Türkiye ‘de 1. dünyada 3. sırada en çok yabancı turist ağırlayan bir şehir konumunda fakat çalışanlar 6 ay çalışmakta 6 ay sonra ne yazık ki iş bulamamaktadırlar.
TDP iktidarında; ülkemiz en iyi şekilde tanıtılacak 12 ay boyunca Antalya’da turizm olacak
Ülkemize gelen turistler sadece otel görmek istemezler o bölgenin tarihi doğal güzelliklerini görmek isterler. Biz Antalya’ya gelen turistlere bölgemizin tarihi doğal güzelliklerini tanıtmıyoruz. Hızla her şey dahil sisteminden vazgeçilerek otellere kapanan milyonlarca yabancı misafirimizi kentimizle tanıştırıp tüm Antalya esnafının turizmden hakkettiği geliri almasını sağlamalıyız. Hedef kişi başı harcama tutarlarını 1500-2000 dolarlara çıkarmalıyız.”

“Bizim davamız; farklı düşüncede olanlara, herkesin birbirine saygı göstermesi, milli, demokratik ulus duygusu ve demokratik hukuk devletinin ilelebet yaşamasıdır.
Bizim davamız; dünyada gitgide yalnızlaştırılan ülkemizin yeniden güçlü ve saygın olabilme davasıdır.
Bizim davamız, ülkemizde huzur sağlama, sosyal adalet içinde gerçek kalkınma davasıdır.
Bizim davamız; toplumun çözülemeyen sorunlarına çözüm bulma davasıdır. Ülkemizde sorunların çözümü Türkiye Değişim Partisi’dir.
TDP, sorun üretmeye değil çözüm bulmaya geliyor, TDP; gülmeyen yüzleri, güldürmek için geliyor.”

“Değişime karşı çıkacaklar, burun kıvıracaklar, beğenmeyecekler fakat ne olacak biliyor musunuz? Teşkilatlı güç, milletimizin kararlı tutumu karşısında yenilip gidecekler. TDP; bütün engelleri aşacak teşkilatımızın çalışmasıyla ülkemizde başarıya ulaşacak. Önce muhalefetin 1. partisi sonra ülkemizin 1. partisi olacağız. Kendimizi yenileyen, düşünce devrimi yapan partiyiz, kısır tartışmalardan uzak, kişisel tartışmalardan uzak, ülkemizi geleceğe taşıyacağız, Türkiye’nin gündeminde biz olacağız.”


Haberi Paylaş: https://www.ktrhaber.com/?p=2193

Genel, Gündem, Siyaset, Türkiye